Home Cloud Netwerk Camera Computer Service WiFi Contact

WNDR4300-TN


Bags are an replica handbags uk indispensable item gucci replica daily life. Sometimes when you go out and forget to bring a hermes replica , you will have a feeling of forgetting how to bring handbags replica. A good-looking bag will make your tastes rise several levels. replica handbags is the source of the face.

Een accespoint die geplaatst wordt door Telenet bij klanten met modem only of klanten met de Home Gateway waarvan het bereik onvoldoende is om gans het huis te dekken.

Standaard is de SSID en het WPA-PSK paswoord reeds ingesteld. Voor klanten met een Home Gateway is dit natuurlijk niet ideaal omdat ze dat met 2 verschillende SSID en paswoorden zitten op eenzelfde netwerk.

De Telenet technieker die de plaatsing komt doen heeft ofwel geen tijd, ofwel geen zin ofwel geen kennis om dit voor de klant aan te passen.

Dit zijn de gegevens die je nodig hebtom in het menu van het accespoint te geraken.

Standaard gebruikt Telenet het IP netwerk 192.168.0.x bij zijn Home Gateways. Dit kan je nazien via mijn Telenet of simpelweg in je computer met het ipconfig commando.

Het IP adres van d het accespoint is standdard ingeseld op 192.168.0.51

Inloggen via je browser en volgende gegevens gebruiken:

Login: admin

Paswoord: password

Nu kan je direct naar het WiFi gedeelte gaan en daar het SSID en paswoord gelijk zetten met dit van je Home Gateway, en eventueel ook het kanaal veranderen zodat je Home Gateway bijvoorbeeld kanaal 1 en het accespoint kanaal 6 gebruikt.

Verder hoef je eigenlijk niets te doen buiten draadloos inloggen. Op het accespoint zijn 4 poortjes waarvan er eentje bezet is met de UTP die van de Home Gateway komt. De andere drie kan je bijvoorbeeld gebruiken om een digibox, smart TV enz. op aan te sluiten.


Hier de volledige (engelstalige) handleiding.


Back (history)