? Vergelijken
Home Cloud Netwerk Camera Computer Service WiFi Contact

Vergelijken

Bags are an replica handbags uk indispensable item gucci replica daily life. Sometimes when you go out and forget to bring a hermes replica , you will have a feeling of forgetting how to bring handbags replica. A good-looking bag will make your tastes rise several levels. replica handbags is the source of the face.

Momenteel is het in Belgi? moeilijk om prijzen te vergelijken voor Televisie, Internet, telefonie. Een zekerheid is dat deze 3 producten samen bij 1 provider voordeliger zijn dan bij 3 afzonderlijke providers.

In de PDF’s die je kan downloaden, en zo nodig printen, zijn de zogenaamde Triple Play aanbiedingen (Internet, Telefonie, Televisie) naast elkaar gezet van de 2 grootste providers (Telenet, Belgacom) en je kan er zelf een van 3e provider zijn aanbod naast plaatsen.

Er wordt rekening gehouden met de tarieven, promo’s, kortingen enz. Die momenteel op hun sites vermeld staan. Het gaat telkens over het pakket van de 3 producten met de extra’s die ze bieden. Aan u om uit te maken of dit voor u belangrijk is. Waar mogelijk worden de benamingen van die pakketten aangegeven, zoals ze door de providers worden voorgesteld.

Elke provider biedt meestal een basispakket, een gemiddeld pakket en een top pakket aan.

Klik op de naam en de PDF wordt geopend in een apart venster. (PDF reader noodzakelijk)

Basis pakket

Gemiddeld pakket

Top pakket

De rangschikking qua prijs:

Op deze sites kan je de effectieve aangeboden snelheden van het Internet bij de respectievelijke providers bekijken. Wettelijke verplichting maar soms moeilijk te vinden.

Telenet: http://shop.telenet.be/shop/nl/speed

Belgacom: http://www.belgacom.be/nl/particulieren/producten-en-diensten/orphans/annexcustom/speedtest-cbu.html?

Vermits Belgacom alle telefoonlijnen in handen heeft en alle aanbieders van ADSL, VDSL, VDSL2 over die lijnen moeten kan je gerust deze site gebruiken om de snelheid te kennen die eender welke provider, buiten Telenet, u kan aanbieden.

Hou er ook rekening mee dat u om comfortabel TV te kijken u minsten een downstream van 20 Mbps moet hebben. Vermits elke video stream ongeveer 4 Mbps nodig heeft. Dus 1 zender kijken, 1 zender opnemen is reeds 8 Mbps. De rest is dan om op internet te gaan. Hou er dus rekening mee als u meerdere TV’s wilt aansluiten.

Kabel TV kijken heeft geen invloed op uw internetsnelheid.